Nipid pardifilee valmistamiseks
Kas teadsid, et täiusliku lõpptulemuse saavutamine on pardifilee puhul imelihtne. Kindlasti tulevad kasuks mõned nipid:
- Kuivata pardifileed alati enne valmistama hakkamist (näiteks majapidamispaberiga);
- Tee noa abil pardifilee nahale sisselõiked (ilma liha kahjustamata). Nii saad liigse rasva küpsemisel ilusti kätte;
- Küpsetama hakates aseta pardifileed alati külmale pannile ning naha pool allpool;
- Küpseta keskmisel kuumusel! Pööra filee ümber hetkel, kui nahk on küpsenud kuldpruuniks;
- Liha küpsemine ühelt poolt võtab aega ca 3-4 minutit. Kõik oleneb muidugi fileede suurusest;
- Tõsta liha lõplikuks küpsemiseks ahju;
- Ahjust võttes lase pardifileedel toatemperatuuril alati järelküpseda!
Nii lihtne ongi! Rannamõisa pardifileed leiad suurematest toidukauplustest. Vaata ka erinevaid pardifileeretsepte linnulihalehelt!