postthumb
4
30-40 min
Grilltoidud
Põnev!

Aasiapärane kanaliha. Lihtne!

Selle retsepti järgi valmib põnev ja maitseterohke kanaliha. Valmista ahjus, pannil või grillil.

Koostisosad

    • 3 küüslauguküünt
    • 0,5 sibulat
    • 2 sl ingverit, hakituna
    • veerand tšillipipart
    • 2 tl suhkrut
    • 30 ml sojakastet
    • 30 ml kalakastet
    • 1,5 tl kuivatatud ürdisegu
    • paar näpuotsatäit musta pipart
    • 1 kg broilerikintsuliha

Valmistamine

Haki küüslauk, sibul, ingver ja tšilli hästi peeneks. Tõsta segu säilituskarpi, lisa suhkur, soja- ja kalakaste, ürdisegu ja pipar. Sega ühtlaseks ja tõsta marinaadi kanaliha. Raputa karpi, et kõik marinaadiga kokku saaks. Jäta liha külmkappi maitsestuma vähemalt 4 tunniks.

Seejärel eemalda lihalt üleliigne marinaad ja pruunista kanalihatükid pannil õlis mõlemalt poolt läbi. Seejärel küpseta ahjus 180 kraadi juures 15 minutit. Serveeri!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun