Supid
Aasiapärane pardilihasupp
Magushapu ja kergelt vürtsikas supp kevadiste külmetushaiguste peletamiseks, kus võid ära kasutada ka järelejäänud pardiprae tükke- fileed, koiva- või terve pardi liha.
Koostisosad
-
- 1 sl õli
- 300 g Rannamõisa jahutatud pardifileed
- 1 porru
- 2 cm tükk ingverit
- 2 küüslauguküünt
- 1 liiter kanapuljongit
- 100 g munanuudleid
- 2 sl laimimahla
- 1 sl sojakastet
- 1tl pruuni suhkrut
- 100 g beebispinatit
Valmistamine
Kuumuta pannil ribadeks lõigatud pardifileed ja pruunista mõni minut. Lisa viilutatud porru, hakitud ingver ja küüslauk. Prae veel mõni minut. Lisa kuum kanapuljong ja nuudlid ning keeda 5 minutit. Maitsesta laimimahla, soja ja pruuni suhkruga. Lase veel korraks keema tõusta, lisa spinat ja tõsta tulelt. Serveeri kohe.