postthumb
4
45 min
Pearoog
Gluteenivaba

Ahjujuurikasalat lihapallidega

Kellele meeldivad ahjus röstitud ahjujuurikad ja klassikalised olemusega lihapallid, siis see roog peaks maitsema kohe kindlasti! Kui soovid vaadata täpsemalt, kuidas seda rooga valmistatakse, siis vaata ka Rannamõisa videoretsepti:

Koostisosad

Valmistamine

Lõika köögiviljad viiludeks ning pane need ahjuvormi (kirsstomatid jäta terveks). Lisa vormi mesi, oliiviõli, sool ja sinep ning sega kõik kokku. Seejärel lisa tüümianioksad. Maitsesta hakkliha soolaga ning vormi sellest 12 pallikest, pista need vormi köögiviljade vahele. Küpseta 200 kraadi juures u 35 min. Seejärel raputa peale parmesani ning kõrvitsaseemneid. Serveeri!

Kasuta selle roa valmistamiseks oma lemmikjuurikaid!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun