postthumb
6-le
35 min
Eelroad
Lihtne

Ahjumuna portobellod

Portobellod on ühed mõnusamad seened – valmistamine kiire ja lihtne ning täitmisel ei ole fantaasial piire. Ahjumuna portobellod on hea vaheldus hommikusöögi laual. Muna küpsusastme võib igaüks ise valida vastavalt maitsele.

Retsept Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 6 suurt portobello seent
    • 450 g Rannamõisa hakitud kalkunikintsuliha
    • 15 cm jupp porrulaugu valget osa
    • 120 g punaseid aedube (konserv)
    • 2 küüslauguküünt
    • sool, pipar
    • 6 muna

Valmistamine

Haki porrulauk, küüslauk ja pese oad. Prae hakkliha koos küüslauguga, maitsesta soola ja pipraga. Lisa ka porrulauk ja oad ning prae veel veidi. Puhasta seened seest ja eemalda jalad. Aseta porobellod ahjuplaadile, nirista peale õli ning raputa peale soola. Täida hakklihaseguga nii, et keskele jääks lohuke muna jaoks. Löö munad täidisele. Raputa peale soola ja pipart. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun