4
1 h
Pearoog
Lihtne
Ahjupotiroog kalkuni toorvorstikestega
Jahedamad ilmad lausa nõuavad veidi soojendavaid ahjuroogasid. Veidike köögivilju veel lisaks, tuletamaks meelde suviseid ande, värskeid maitseid ning varajasi turuhommikuid. 🙂 Retsept ja foto: Andra Kalda
Koostisosad
-
- 400 g Rannamõisa kalkuni toorvorstikesi
- 2 kartulit
- 200 g porgandit
- 200 g brokolit
- 1 sibul
- 4 spl oliiviõli
- 100 g hapukoort
- soola, pipart
- suur peotäis värsket hakitud tilli
- 200 ml keevat vett
Valmistamine
Pane potti kuubikuteks lõigatud kartul, brokoliõisikud, viilutatud porgand ja sibul. Lisa õli, sool ja pipar ning sega. Lisa 200 ml keeva vett. Hauta poti sisu kaane all 200 kraadi juures 30 minutit. Lisa roale hapukoor ja hakitud till ning sega. Aseta peale toorvorstid ja küpseta veel 25 minutit.