postthumb
3
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Ahjus küpsetatud broilerikintsud sibula ja apelsinimahlaga

See roog on küll midagi nii lihtsat ja head, et seda lihtsalt peab proovima. Klaasjad sibulaviilud, mis koos broilerikintsudega ühisesse ahju küpsema pandud, sobivad omavahel ülimalt hästi. Kõrvale paku värsket salatit, ahjujuurikaid, bulgurit või riisi – ühesõnaga seda, mis maitsemeeltele sobib! Kasuta roa valmistamiseks võimalusel kaanega ahjuvormi!

 

Foto: Ragne Värk

 

 

Koostisosad

    • 2 sibulat
    • ca 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha, kondita/nahata
    • 1 apelsinist pressitud mahl
    • 25 g võid
    • 2 sl riivitud parmesani
    • soola, õli

Valmistamine

Koori ja viiluta sibulad ning prae pannil ülis klaasjaks. Seejärel pane need ahjuvormi. Samal pannil pruunista kintsulihatükid mõlemalt poolt, maitsesta soolaga ning pista need vormi sibulaviilude vahele. Seejärel vala vormi apelsinimahl, laota peale või-tükid ning raputa üle parmesaniga. Kata vorm kaanega ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun