3
30 min
Pearoog
Gluteenivaba
Ahjus küpsetatud broilerikintsud sibula ja apelsinimahlaga
See roog on küll midagi nii lihtsat ja head, et seda lihtsalt peab proovima. Klaasjad sibulaviilud, mis koos broilerikintsudega ühisesse ahju küpsema pandud, sobivad omavahel ülimalt hästi. Kõrvale paku värsket salatit, ahjujuurikaid, bulgurit või riisi – ühesõnaga seda, mis maitsemeeltele sobib! Kasuta roa valmistamiseks võimalusel kaanega ahjuvormi!
Koostisosad
-
- 2 sibulat
- ca 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha, kondita/nahata
- 1 apelsinist pressitud mahl
- 25 g võid
- 2 sl riivitud parmesani
- soola, õli
Valmistamine
Koori ja viiluta sibulad ning prae pannil ülis klaasjaks. Seejärel pane need ahjuvormi. Samal pannil pruunista kintsulihatükid mõlemalt poolt, maitsesta soolaga ning pista need vormi sibulaviilude vahele. Seejärel vala vormi apelsinimahl, laota peale või-tükid ning raputa üle parmesaniga. Kata vorm kaanega ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.