4
50 min
Pearoog
Koostisosad
-
- 3-4 tk (ca 1,2 kg) Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
- soola, pipart, õli
- 350 g viinamarju
- kimbuke peterselli
- 2,5 dl kanapuljongit
- 1 sl palsamiäädikat
Valmistamine
Hõõru kanakoivad soolaga kokku ning prae need pannil õlis mõlemalt poolt kuldpuurniks. Pruunistamise ajal raputa koibadele peale ka pipart.
Piserda ahjuvorm kokku õliga ning aseta kanakoivad vormi. Pista petersell kanakoibade vahele. Pane vormi ka viinamarjad ning puljong. Vala koibadele peale veidi praadimisvedelikku ning piserda peale palsamiäädikat. Küpseta 200 kraadi juures 20 min, seejärel kata vorm fooliumiga ning küpseta veel 20 min.
Soovi korral määri peale pannil pruunistamist kanakoivad kergelt maheda sinepiga kokku.