4
2 h 30 min
Pearoog
Toitev
Apelsinised pardikoivad
Nii lihtne on valmistada pardikoibadest maitsvat õhtusööki. Enamus valmistamisajast küpsevad pardikoivad ahjus ning tänu sellele saab roog justkui iseenesest valmis.
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa jahutatud pardikoiba
- 2 keskmise suurusega sibulat
- 2 küüslauguküünt
- 2 sl austrikastet
- 2 apelsini
- meresoola, pipart
Valmistamine
Hõõru pardikoivad kokku meresoola ja pipraga. Tõsta ahjuvormi, lisa viilutatud sibulad, küüslauguküüned ning austrikaste. Koori apelsin ning fileeri nii, et viljalihale ei jääks valget osa. Lisa apelsinitükid pardikoibadele seltsiks. Küpseta 225 kraadi juures 15 minutit, seejärel alanda temperatuur 160 kraadile ning küpseta veel ca 2 tundi. Serveeri kartulipüree, ahjukartulite või muu meelepärase lisandiga.