3-4
20 min
Grilltoidud
Suveretsept
Astelpajumarinaadis kanaliha
Astelpaju on vitamiinirikas mari, mis sobib nii magusatesse kui ka soolastesse roogadesse. Siin retseptid on astelpaju kasutatud marinaadi koostises.
Foto: Ragne Värk
Koostisosad
-
- 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- soola (maitsesta vahetult enne grillimist)
- 100 g astelpajumarju
- 1 tl sinepit, mahedat
- 1 tl mett
Valmistamine
Mikserda marjad, sinep ja mesi püreeks. Pane kintsulihatükid kaussi, lisa püreestatud segu ning sega nii, et kõik saaks ilusti marinaadiga kokku. Lase jahedas maitsestuda vähemalt 6 tundi kuni üleöö. Vahetult enne grillimist eemalda lihadelt üleliigne marinaad, maitsesta kergelt soolaga ning küpseta grillil lihad mõlemalt poolt valmis.
Soovitus! Astelpaju asemel võid proovida valmistada sama marinaadi ka jõhvikatega!