postthumb
3-4
20 min
Grilltoidud
Suveretsept

Astelpajumarinaadis kanaliha

Astelpaju on vitamiinirikas mari, mis sobib nii magusatesse kui ka soolastesse roogadesse. Siin retseptid on astelpaju kasutatud marinaadi koostises.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola (maitsesta vahetult enne grillimist)
    • 100 g astelpajumarju
    • 1 tl sinepit, mahedat
    • 1 tl mett

Valmistamine

Mikserda marjad, sinep ja mesi püreeks. Pane kintsulihatükid kaussi, lisa püreestatud segu ning sega nii, et kõik saaks ilusti marinaadiga kokku. Lase jahedas maitsestuda vähemalt 6 tundi kuni üleöö. Vahetult enne grillimist eemalda lihadelt üleliigne marinaad, maitsesta kergelt soolaga ning küpseta grillil lihad mõlemalt poolt valmis.

Soovitus! Astelpaju asemel võid proovida valmistada sama marinaadi ka jõhvikatega!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun