postthumb
2
30 min
Hakklihast toidud

Broileri hakkpallid

Mee, koriandri ja tšilliga maitsestatud hakkpallid, mis valmivad kiirelt ja ilma suurema vaevata. Kui sööjate seas on ka lapsi, jätke tšilli hakklihatainasse lisamata!

 

 

 Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 200 g Rannamõisa broileri hakitud kintsuliha
    • 40 g mugulsibulat
    • 1 tl tšillipipart
    • 1 sl peeneks hakitud koriandrit
    • 2 tl mett
    • maldon soola maitse järgi
    • musta terapipart maitse järgi
    • 2 sl nisujahu
    • 200 g võid (selitatud)

Valmistamine

Sega omavahel hakitud broileriliha, väikesteks kuubikuteks tükeldatud mugulsibul, tšillipipar ning koriander. Maitsesta hakklihasegu mee, soola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga ning sega ühtlaseks. Vooli kätega väikesed pallikesed ning paneeri  kergelt nisujahus, prae selitatud võis kuldkollaseks ning serveeri värske kurgi ja jogurtikastmega.

Aseta hakklihatainas peale valmimist u 30 min külma, nii on pallikesi
parem voolida!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun