postthumb
1-2
35 min
Pearoog
Kalorivaene

Broileri õlaosad meega – küüslaugused ja kleepuvad

Mee ja küüslauguga õlaosad on vana hea retsept, mis võlub just oma maitsete lihtsuses. Ahjus küpsedes saavad õlaosad ümber veidi kleepuva magusa kooriku, mis on parajalt küüslaugune. Aasiapärasema tulemuse saamiseks lisa ka riivitud ingverit ja asenda tavaline õli seesamiõliga. Külma ja kihiseva õlle kõrvale super!

Retsept Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 300 g Rannamõisa jahutatud broileri õlaosasid
    • 2 sl õli
    • 1 sl mett
    • 3 küüslauguküünt
    • soola, pipart

Valmistamine

Sega õlaosad õli, mee ja pressitud küüslauguküüntega. Maitsesta soola ja pipraga. Lao õlaosad võiga määritud vormi nii, et need jääks üksteise kõrvale, mitte kuhja. Küpseta 180-200 kraadi juures 30 minutit kuni liha on kuldne ja krõbe.

Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun