4-le
Pearoog
Broilerifilee Grand Marnier kastmes
Koorene ja apelsinimaitseline Grand Marnieriga maitsestatud broilerifilee kaste maitseb pisut magusalt ja pikantselt ning sobib serveerida nii keedetud riisi kui ka ahjus röstitud kartulisektoritega.
Koostisosad
-
- 3 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
- soola ja musta pipart
- praadimiseks õli
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 apelsini riivitud koor ja pressitud mahl
- 3 sl Grand Marnieri likööri
- 2 dl kanapuljongit
- 2 dl vahukoort
Valmistamine
Tükelda broilerifileed ja pruunista pannil õlis 5 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga ning tõsta kõrvale. Prae pannil hakitud sibulat ja küüslauku paar minutit, vala peale apelsinimahl, liköör, puljong ja vahukoor. Keeda kastet umbes 10 minutit, kuni on poole võrra kokku keenud. Tõsta kastmesse kanafileed ja kuumuta veel veidi. Maitsesta riivitud apelsinikoore, soola ja musta pipraga. Serveeri tüümiani- ahjukartulitega.