postthumb
4
1 h 30 min
Pearoog
Toekas

Broilerikintsuhautis hapukapsaga

Toekas ja soojendav roog, kus saavad kokku kanakintsuliha, siider ja hapukapsad.

Koostisosad

    • 4 broilerikintsu või -koiba
    • 1 tl soola
    • 1 sl mett
    • 3 sl austrikastet
    • 0,25 tl kaneeli
    • 1 sl hakitud ingverijuurt
    • 500 g hapukapsast
    • 150 g toasooja sulatatud juustu
    • 1,5 dl (pirni)siidrit

Valmistamine

Maitsesta broilerikintsud soolaga, hõõru kokku mee, austrikastme, kaneeli ja inveritükkidega ning pane säilituskarbiga jahedasse maitsestuma u 30 minutiks.

Sega hapukapsas sulatatud juustuga ning laota ahjuvormi põhjale. Selle peale aseta maitsestatud broilerikintsud ning vala vormi siider. Seejärel küpseta rooga grillrežiimil paar minutit, kuni broilerikintsud pruunistuvad. Seejärel küpseta kaanega kaetult 180 kraadi juures 45-55 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun