4
1 h 30 min
Pearoog
Toekas
Broilerikintsuhautis hapukapsaga
Toekas ja soojendav roog, kus saavad kokku kanakintsuliha, siider ja hapukapsad.
Koostisosad
-
- 4 broilerikintsu või -koiba
- 1 tl soola
- 1 sl mett
- 3 sl austrikastet
- 0,25 tl kaneeli
- 1 sl hakitud ingverijuurt
- 500 g hapukapsast
- 150 g toasooja sulatatud juustu
- 1,5 dl (pirni)siidrit
Valmistamine
Maitsesta broilerikintsud soolaga, hõõru kokku mee, austrikastme, kaneeli ja inveritükkidega ning pane säilituskarbiga jahedasse maitsestuma u 30 minutiks.
Sega hapukapsas sulatatud juustuga ning laota ahjuvormi põhjale. Selle peale aseta maitsestatud broilerikintsud ning vala vormi siider. Seejärel küpseta rooga grillrežiimil paar minutit, kuni broilerikintsud pruunistuvad. Seejärel küpseta kaanega kaetult 180 kraadi juures 45-55 minutit.