postthumb
Pearoog

Broilerikintsuliha tüümianikastmes

Lihtne ja maitsev roog broilerikintsulihast. Lõpptulemuseks on äärmiselt pehme ja mahlane liha.

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha, lima nahata
    • 2 spl rapsiõli
    • 250 ml valget veini
    • 150 ml kanapuljongit
    • 70g rohelist sibulat
    • 30g võid
    • 100g shampinjone
    • Värske tüümian
    • Värske petersell
    • 1 sidrun, mahl ja koor
    • 30g võid
    • Meresool, pipar

Valmistamine

Kuumuta õli ja või pannil ja prae broileriliha kuldpruuniks. Tõsta broileriliha ahjuplaadile. Pane pannile veel võid ja pruunista shampinjonid, sibul ning lisa tüümian, sidrunikoor ja -mahl. Vala peale vein ja kanapuljong, keeda kuni maitsed segunevad. Saadud vedelik vala broilerilihale ning kata see pealt küpsetuspaberiga ja küpseta ahjus 150 kraadi juures 2 tundi. Serveeri koos küpse porgandi ja aurutatud porrulauguga.
Retsept ja foto: Ants Uustalu
Foto: Ants Uustalu
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun