Pearoog
Broilerikintsuliha tüümianikastmes
Lihtne ja maitsev roog broilerikintsulihast. Lõpptulemuseks on äärmiselt pehme ja mahlane liha.
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha, lima nahata
- 2 spl rapsiõli
- 250 ml valget veini
- 150 ml kanapuljongit
- 70g rohelist sibulat
- 30g võid
- 100g shampinjone
- Värske tüümian
- Värske petersell
- 1 sidrun, mahl ja koor
- 30g võid
- Meresool, pipar
Valmistamine
Kuumuta õli ja või pannil ja prae broileriliha kuldpruuniks. Tõsta broileriliha ahjuplaadile. Pane pannile veel võid ja pruunista shampinjonid, sibul ning lisa tüümian, sidrunikoor ja -mahl. Vala peale vein ja kanapuljong, keeda kuni maitsed segunevad. Saadud vedelik vala broilerilihale ning kata see pealt küpsetuspaberiga ja küpseta ahjus 150 kraadi juures 2 tundi. Serveeri koos küpse porgandi ja aurutatud porrulauguga.