postthumb
2-le
Pearoog

Broileririnnak koore- veinikastmes

Mõnus talvise ilma ahjuroog, mille valmistamine sujub kiirelt ja vaevata. Kõrvale paku näiteks ahjus röstitud köögivilju või kartulisektoreid.

Koostisosad

    • 1 Rannamõisa jahutatud broileririnnak
    • Soola ja musta pipart
    • Praadimiseks õli
    • 2 šalottsibulat
    • 2 küüslauguküüs
    • 2 dl kuiva valget veini
    • 2 dl vahukoort

Valmistamine

Lõika broileririnnak pikisuunas pooleks. Pruunista õli paksupõhjalises pajas või pannil mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa hakitud šalottsibulad ja küüslauk ning prae veel paar minutit. Vala juurde vein ja lase korraks keema tõusta. Lisa vahukoor ja sega läbi. Kata pott kaanega ja lase vaiksel tulel podiseda 30 minutit või tõsta ahju ning küpseta 200 kraadi juures 1 tund.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun