postthumb
4
30 min
Salatid
Klassika

Caesari salat kanalihaga

Mida on vaja ühe hea Caesari salati valmistamiseks? Rooma salatit, parmesani, krõbedaid saiakrutoone ja head kastet. Lisaboonusena võiks salatit veel kroonida kanaliha, mis muudab kergest salatist toekama pearoa! NB! Salatis võid kasutada ka juba küpsetatud kanaliha!

 

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed või -kintsuliha
    • soola ja musta pipart
    • 1 pea rooma salatit
    • 75 g parmesani
  • Kaste
    • 3 sl majoneesi
    • 1 tl Dijoni sinepit
    • 1 küüslauguküüs
    • 2-3 tl sidrunist pressitud mahla
    • 2 anšoovisefileed
    • 1 tl Worcesteri kastet
    • 5-6 sl oliiviõli
    • soola, pipart, suhkrut
  • Saiakrutoonid
    • 2 viilu ciabattat
    • 1 küüslauguküüs
    • oliiviõli, soola, pipart

Valmistamine

Esmalt valmista kaste, mikserdades kõik komponendid ühtlaseks massiks. Krutoonide meisterdamiseks pane saiaviilud ahjuplaadile, hõõru kokku küüslauguküünega, maitsesta soola-pipraga ning nirista üle oliiviõliga. Küpseta 180 kraadi juures saiaviilud krõbedaks.

Küpseta kanaliha pannil mõlemalt poolt valmis, maitsesta soola-pipraga. Rebi salatilehed kaussi, nirista juurde umbes 3/4 kastmest ning lisa parmesan. Lisa tükeldatud kanaliha ning sega kergelt segamini. Kõige peale tõsta käte vahel murtud saiatükid. Laota peale veel täiendavalt pisut parmesani, nirista peale järelejäänud kaste ning raputa peale musta pipart.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun