2
15 min
Hommikusöögid
Toitev
Einevõileib hummuse, avokaado ja kanaga
Toitev ja mahlane võileib, mille vahelt leiate hummuse, avokaadimäärde ning teriyakiga maitsestatud kanaliha.
Koostisosad
-
Vaja läheb
- 125 g Rannamõisa jahutatud kanakintsuliha
- soola, pipart
- 1 sl teriyaki kastet
- 0,5 pikka saia
- 3 sl hummust
- salatilehti
- 5 õhukest viilu toorest peeti
-
Avokaadomääre
- 1 avokaado
- 1 tl sidrunist pressitud mahla
- 1 sl oliiviõli
- soola, pipart
Valmistamine
Valmista avokaadopüree: selleks püreesta kahvliga avokaado viljaliha, lisa ülejäänud ained ning maitsesta. Küpseta kanaliha pannil õli mõlemalt poolt küpseks, maitsesta vahepeal soola ja pipraga. Küpsenud kanaliha määri kokku teriyakiga. Lõika kanaliha viiludeks.
Lõika sai horisontaalselt pooleks ja määri saiapooltele hummus. Tõsta alumise saiapoolele salatilehed, selle peale laota avokaadopüree ning seejärel kanaliha. Tõsta peale õhukesed peediviilud. Kata ülemise saiapoolega ning serveeri.