Einevõileib suitsupardi, koriandri ja kurgiga
Lähed väikesele väljasõidule, metsarajale või soovid kiirelt mõnda head suutäit valmistada? Ühesõnaga on siin üks lihtne einevõileivaretsept, milles komponente ei ole palju, kuid kõik olemasolevad toorained haakuvad omavahel ideaalseks tervikuks.
Retseptis on kasutatud suitsutatud pardirinnafileed, mis on Rannamõisa tootevaliku üks eksklusiivsemaid tooteid. Hõrk pardirinnafilee on suitsutatud, tänu millel on lihal äärmiselt hõrk ja puhas maitsenüanss!
Koostisosad
-
- 1 väiksem pikk sai või ciabatta
- sulatatud juustu
- 1 sl mahedat sinepit
- veerand pikka kurki
- 75-100 g Rannamõisa suitsutatud pardirinnafileed
- peotäis värsket koriandrit
- soola, pipart
Valmistamine
Lõika pehme sai horisontaalselt pooleks (ära aga saia täielikult läbi lõika!). Määri saiade lõikepooltele helde käega sulatatud juustu. Ülemisele saiapoolele määri lisaks veel sinepit. Seejärel lõika kurk peeneteks ribadeks või viiluta ning laota need saiale, maitsesta soola ja pipraga. Selle peale laota pardilihaviilud ning seejärel laota peale koriander. Suru saiapooled omavahel kokku ning asu nautima.