4
1 h
Pearoog
Gluteenivaba
Feta juustu täidisega broilerifileed
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 3 tomatit
- soola, pipart
- 120 g suitsupeekonit
- 1 dl valget veini
-
Täidis
- 200 g (1 tops) Farmi créme fraiche´i või paksemat hapukoort
- 75 g marineeritud kurki
- 150 g feta juustu
- 2 sl värskelt hakitud peterselli
Valmistamine
Pane täidise ained kaussi ning sega kõik ühtlaseks massiks. Tee broilerifileedele külje pealt sügav sisselõige, et tekiks nö tasku. Maitsesta fileesid seest ja väljast soola-pipraga. Jaota täidis fileedesse.
Piserda ahjuvormi oliiviõli. Viiluta tomatid ning aseta vormi, maitsesta soola-pipraga. Nende peale aseta täidisega täidetud fileed. Pista fileede vahele ja kõrvale suitsupeekoniviilud, aseta mõni ka filee peale. Vala vormi vein ning küpseta seejärel 200 kraadi juures 40-45 minutit.
Lisa täidisesse ka paar purustatud küüslauguküünt!