Grillitud broilerikintsuliha kapsasalatiga
Sulatatud juust „Merevaik” täiustab sel hooajal mitmeidki tooteid. Nii on ka Rannamõisa seda toodet kasutanud, mõeldes grillhooajale. Nimelt on müügile tulnud selle suve ühe hitt-toode – Merevaiguga broilerilihašašlõkk, mille valmistamisel on kasutatud nahata broilerikintsulihatükke. Küpsetamiseks on toodet vaja kuumutada vähemalt sisetemperatuurini +75 °C. Grillida sütel 20 minutit, praadida pannil 20 minutit või siis küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Lõpptulemusena jääb liha mõnusalt tummine ning äratuntavalt sulatatud juustu mekiga. Kõige parem jääb see liha grillitult või siis ahjus küpsetatult.
Selle liha kõrvale sobib hästi midagi kerget – miks mitte meisterdada lisandiks kõrvale lihtsasti valmivat kapsasalatit. See salat ei hiilga rohkete komponentide poolest, kuid on see-eest äärmiselt maitsev!
Koostisosad
-
- Merevaigu broilerilihašašlõkk
- 500 g värsket kapsast
- suur kimp tilli
- 150 g majoneesi
- 75 g hapukoort
- soola, pipart, suhkrut
Valmistamine
Lõika kapsas hästi peeneteks ribadeks ning sega kokku hakitud tilliga. Vahetult enne serveerimist sega juurde majonees ja hapukoor ning maitsesta.