3
40 min
Pearoog
Koostisosad
-
- Lillkapsapüree
- 1 keskmine lillkapsas
- 50g Võid
- 300ml piima
- soola
- Grillitud köögiviljad
- 1 (lilla)porgand
- 1 väike peet
- 1 punane paprika
- õli
- sool, pipar
- Grillitud broilerikintsuliha marinaad
- 2 sidruni mahl ja koored
- 2 sl mett
- 2 küüslauguküünt
- tüümiani
- Õli
- 1 pakk Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
Valmistamine
Kuna kevadised kapsad võivad olla kibedad siis tuleks need enne veega pehmeks keeta ja seejärel keeta veel korra vähese piimaga. Lõpuks lisada või ja püreestada ning maitsestada.
Koori porgand ja peet, lõika nendest parajad tükid, et saaks grillida Paprika lõika neljaks ja võta seemned seest välja. Piserda õliga ja maitsesta ning grilli köögiviljad krõmpsuks. Paprikal soovitan koore maha võtta hiljem.
Pane marinaad kokku ja hoia vähemalt 3 tundi enne grillimist liha marinaadis. Puhasta liha marinaadist ja grilli mõlemalt poolt paar minutit ja lase soojas kohas lihal puhata 5 minutit, nii jääb liha mahlane.