3
25 min
Pearoog
Grillitud Kalkunikintsulihatükid
Isetehtud marinaad lihale on alati parim valik, kuna nii saad otsustada, milliseid komponente ja kui palju lisada. Samuti saad otsustada soolakoguse üle. Alljärgnevalt üks lihtne marinaad, milles on lõpptulemusena meeldivalt tunda valmistamisel kasutatud riisiäädikat ja seesamiõli. Parima tulemuse saavutamiseks lase lihal marinaadis maitsestuda üleöö.
Koostisosad
-
Marinaad
- 1 sll riisiäädikat
- 1 sl seesamiõli
- 1 sl heledat sojakastet
- 1 sl hapukoort
Valmistamine
Sega marinaadi komponendid omavahel. Tükelda kintsuliha väiksemaks ning aseta lihatükid marinaadi maitsestuma üleöö. Vahetult enne grillimist maitsesta liha soolaga ning grilli liha valmis. Kalkunikintsuliha sisaldab ohtralt valku!
Foto: Ragne Värk