4
20 min
Grilltoidud
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa jahutatud broilerifileed (ca 175g/tk)
- 1 sibul
- 3 küüslauguküünt
- 1 sl mahedat sinepit
- 1 kuhjaga sl Kreeka jogurtit
- soola, pipart
Valmistamine
Tampige fileed toidukile vahel õhemaks. Viilutage sibul ja küüslauguküüned. Segage omavahel kokku sinep ja kreeka jogurt ning hõõruge seguga kokku kanafileed. Pange fileed kihiti koos sibula- ja küüslauguviiludega säilituskarpi. Katke kaanega ning laske külmkapis maitsestuda vähemalt 4 tundi. Seejärel puhastage fileedelt üleliigsed sibula- ja küüslauguviilud. Vahetult enne grillimist maitsestage fileesid soola ja pipraga ning küpsetage kana grillil mõlemalt poolt küpseks. Kui grilli käepärast ei ole, võite kana valmis küpsetada ka pannil.
Lisa marinaadi ka koriandriseemneid!