postthumb
Pearoog

Hapukapsaga küpsetatud broilerikintsud

See on üks suurepärane jõuluroog, mille valmistamisele palju aega ei kulu. Hapukapsa vahel küpsenud broilerikintsud küpsevad uskumatult pehmeks ning tänu ahjuvormi lisatud pekise äärega suitsulihale on tervel roal juures ka mõnus suitsune mekk. Ja loomulikult on lisandväärtuseks oivalised jõululõhnad, mis roa valmides tasakesi tubadesse tekivad.

Koostisosad

    • 500 g hapukapsast
    • 150 g suitsusinki (pekise äärega)
    • 1 sibul
    • 1 kl õunamahla
    • 6 Rannamõisa jahutatud broilerikintsu, seljata
    • soola

Valmistamine

Laota ahjuvormi põhja pool hapukapsa kogusest. Lõika suitsusink kuubikuteks ning pane poole kuubikud hapukapsale. Seejärel hõõru broilerikintsud soolaga kokku ning aseta ahjuvormi. Selle peale laota ühukesteks viiludeks lõigatud sibularõngad. Seejärel lisa vormi ülejäänud kapsakogus ning selle peale suitsusingikuubikud. Kata ahjuvorm kaanega (või fooliumiga) ning küpseta 180 kraadi juures 1 tund ja 15 minutit. Serveri pisikestes kausikestes koos kartulitega


Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun