Hot Dog praetud suvikõrvitsa ja sibulaviiludega
Hot Dog ei pea olema traditsiooniline. Komponentidega saab mängida ning lisada neid vastavalt oma maitseelistustele. Järgnevalt üks imelihtsalt valmiv retsept, mis erineb traditsioonilisest Hot Dog´ist kohe kindlasti. Pannil praetud suvikõrvits koos sinepiga ning praesibul ehivad selle saiakese tõeliselt mahlaseks!
Koostisosad
-
- 2 Hot Dog saiakest
- 2 Rannamõisa grillvorstike broilerilihast, juustuga
- 150 g suvikõrvitsat
- 2 tl mahedat sinepit
- soola, pipart
- 6 viilu sibulat
- 1-2 sl parmesanilaaste
Valmistamine
Küpseta grillvorstikesed pannil/ahjus/grillil valmis. Riivi suvikõrvits jämeda riivipoolega ning prae pannil kergelt õlis paar minutit, maitsesta soola-pipraga. Tõsta seejärel suvikõrvits pannilt ning sega juurde sinep. Samal pannil (õlis) prae sibulaviilud klaasjaks.
Kuumuta ahjus saiu minutijagu. Seejärel lõika need horisontaalselt keskelt lahti, kuid ilma täielikult läbi lõikamata. Aseta saiakeste lõikepooltele suvikõrvitsasegu, seejärel lisa küpsetatud vorst. Raputa peale sibulaviilud ning parmesan. Serveeri!
Söö kindlasti koheselt peale valmimist!