1
25 min
Pearoog
Tervislik
Jambalaya kanaga
Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee
Koostisosad
-
- 40 g valget riisi
- 125 g jahutatud broileri kintsuliha
- 2 tl kookosrasva
- 125 g mehhikopäraste köögiviljade segu
- 85 g 100% tomatipüreed
- 40 g hapukoort (20%), serveerimiseks
-
Maitsestamiseks
- Cajun maitseainet, soola, rohelist sibulat
Valmistamine
Pese riis ja pane 12-15 minutiks soolvette keema. Samal ajal tükelda kana ampsusuurusteks tükkideks ja prae pannil kookosrasvas 8-10 minutit, siis lisa köögiviljad ja purustatud tomatid. Maitsesta Cajun maitseainega.
Kui riis on valmis, siis kurna see, kuid ära loputa veega. Lisa pannile ja sega hoolikalt. Soovi korral maitsesta veel Cajun maitseaine ja soolaga ning serveeri hapukoorega.