3
30 min
Pearoog
Gluteenivaba
Juustu-murulaugukastmes kana
Kogu pere roog, milles kanaliha rikastab sulatatud juustust valmistatud kaste. Selle roa kõrvale sobib hästi keedetud kartul, tatar, riis! PS! Roa võid valmistada ka juba küpsetatud kanalihast!
Koostisosad
-
- 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- soola, pipart
-
Kaste:
- 2 dl rõõska koort (10%)
- 50 g sulatatud juustu
- ca 2 sl hakitud murulauku
Valmistamine
Kuumuta pannil pisut õli ning pruunista kanatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks, vahepeal maitsesta soola-pipraga. Seejärel alanda kuumus miinimumini ning vala pannile rõõsk koor. Lisa segades sulatatud juust ja murulauk ning lase madalal kuumusel kaane all vaikselt roal haududa ca 20 minutit. Vajadusel maitsesta!