Võileivad
Tervislik
Kalkuni toorsuitsu kintsuliha grillitud rukkileivaga
Kevadiselt kerge ja pihta salendav mõnus võileib….
Koostisosad
-
- 4 viilu rukkileiba
- 250 g Rannamõisa kalkuni toorsuitsu kintsuliha
- kintsuliha
- 1 punane paprika
- 1 kollane paprika
- rosmariini
- küüslauku
- tüümiani
- õli
- soola, pipart
- salatit
Valmistamine
Pane paprikad ahjuplaadile ja maitsesta soola, pipra ja ürtidega. Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta paprikaid, kuni nahk hakkab kobrutama. Võta need ahjust välja, aseta kaussi ja tõmba sellele toidukile peale. Lase jahtuda. Hiljem koori paprika ja võta seemned välja. Paprika viljaliha peab jääma pehme ja kerge suitsuse maitsega. Määri rukkileib oliiviõli ja vähese küüslauguga ning seejärel grilli. Pane leiva peale grillitud paprika, kalkunisink ja kaunista salatilehtedega.