4-le
Salatid
Kalkunifileesalat
Tervislik ja varasuvisest värskusest pakatav salat ei jäta ükskõikseks ka pere meespoolt, sest kalkunifilee teeb sellest salatist toeka eine.
Koostisosad
-
- 400 g Rannamõisa Jahutatud kalkuni rinnafileed
- Soola ja musta pipart
- Praadimiseks õli
- 2 dl quinoad või bulgurit
- 1 brokoli
- Rukola salatit
- 100 g rohelisi ube
-
Kaste
- 0,5 dl oliiviõli
- 1 sl sidrunimahla
- 1 tl vedelat mett
- Soola ja musta pipart
Valmistamine
Lõika kalkunifilee 2 cm paksusteks viiludeks ja prae pannil väheses õlis 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika tükkideks. Keeda quinoad või bulgurit soolaga maitsestatud vees 15 minutit. Loputa külma veega ja kurna. Auruta brokoliõisikuid 3 minutit ja loputa külma veega. Tükelda oad ja keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Loputa külma veega. Sega kõik salati ja –kastmeained omavahel ja serveeri kohe.