postthumb
6-le
Supid

Kalkunifrikadellisupp

Supp, mida võib nimetada absoluutseks laste lemmikuks. Suvisel ajal kasuta kindlasti värskeid rohelisi herneid.

Koostisosad

    • 1 liiter kanapuljongit
    • 4 kartulit
    • 3 porgandit
    • 100 g külmutatud hernest
  • Frikadellid
    • 450 g Rannamõisa Hakitud kalkuni kintsuliha
    • 1 muna
    • 1 väike sibul
    • 0,5 dl riivsaia
    • 1 dl piima
    • soola ja musta pipart
    • lehtpeterselli

Valmistamine

Pane keevasse puljongisse keema kooritud ja tükeldatud kartulid ja porgandid. Sega hakkliha ja muna. Sega väikeses kausis riivsai ja piim ning lase paisuda 5 minutit. Lisa hakklihale. Maitsesta soola ja pipraga ja sega ühtlaseks. Vormi märgade käte vahel väikesed lihapallid ja lisa need keevale supile. Keeda 10 minutit. Tõsta tulelt ja lisa herned ning hakitud lehtpetersell.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun