Kalkunikarri
Rannamõisa Linnuliha pakub oma tootevalikus jahutatud kalkunirinnaliha ning –kintsuliha, mis sobib järgnevasse karrirooga imehästi! Tänu kalkuniliha kiirele valmimisajale saab see toit kiirelt valmis. Kui soovid, võid lisada täiendavalt ka vürtsikat cayenne pulbrit, kuid kui sööjate hulgas on lapsi või mahedama maitse eelistajaid, siis jäta see lihtsalt lisamata!
Koostisosad
-
- 650 g Rannamõisa jahutatud kalkunikintsuliha või -rinnaliha
- 0,5 sibulat
- pöidlasuurune jupp ingverit, koorituna
- 2 tl karripulbrit
- 0,5 tl cayenne pulbrit (soovi korral)
- 400 g purustatud tomateid
- 400 ml kookospiima
- soola, pipart
- 2-3 sl peterselli, hakituna
Valmistamine
Lõika kalkuniliha väikesteks tükkideks. Haki sibul ning prae see pannil klaasjaks. Poole pealt lisa väikesteks tükkideks hakitud ingver ja kalkuniliha. Kuumuta minutijagu. Lisa karripulber, (cayenne pulber) ning maitse järgi soola-pipart ja sega kõik läbi. Seejärel vala juurde purustatud tomatid, kookospiim ja petersell ning lase seejärel roal vaikselt podisedes haududa ca 20-30 minutit. Serveeri riisiga!