2
30 min
Pearoog
Gluteenivaba
Kalkuniliha kotletid värske tomatisalatiga
Kalkunilihast kotletid on tervislikum variant sealihakotlettidest, mis maitsevad väga hästi. Lisaks, mis on ülioluline, et nad saavad lihtsalt ja kiirelt valmis.
Koostisosad
-
Kalkuniliha kotletid
- 250 g Rannamõisa hakitud kalkuniliha
- 0,5 punast sibulat
- mõned varred lehtpeterselli
- sool/pipar/tšillihelbed
- oliiviõli
-
Tomatisalat
- 3 tomatit
- 1 sl balsamiäädikat
- 0,5 küüslaugu küünt
- oliiviõli
- sool/pipar/suhkur
Valmistamine
Valmista kõigepealt tomatisalat, tükelda tomatid kaussi, sega juurde balsamiäädikas, oliiviõli, tükeldatud küüslauk ja maitsesta soola, suhkru ning pipraga.
Valmista hakklihamass, selle jaoks tükelda sibul väikesteks kuubikuteks, haki petersell väiksemaks ning sega need hakklihaga ühtlaseks massiks. Maitsesta hakkmass soola, pipra ja tšillihelvestega.
Vormi hakklihamassist kotletid ja prae pannil valmimiseni, maitsesta soola, pipra ja tšillihelvestega.
Kalkunihakkliha asemel võid kasutada ka broilerihakkliha!