postthumb
1
25 min
Lõunasöök

Kana-bataadisalat

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Koostisosad

    • 130 g jahutatud broileri kintsuliha
    • 65 g hapukoort (20%)
    • 105 g kurki
    • 130 g maguskartulit ehk bataati
    • 2 tl oliiviõli extra virgin
  • Maitsestamiseks
    • Küüslaugupulber
    • Cayenne pipar
    • Must pipar
    • Sool

Valmistamine

  1. Lõika kana ja bataat ampsu suurusteks tükkideks ja sega oliiviõliga, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta ahjus ahjuplaadil 200 kraadi juures 20-25 minutit või grilli tulel kuni mõlemad on valmis.
  2. Senikaua viiluta kurk, haki koriander.
  3. Kui kana ja bataat on valmis, siis lase neil jahtuda ja seejärel sega hapukoore, koriandri, küüslaugupulbri ja cayenne pipraga. Soovi korral lisa soola.
  4. Serveeri salat värske kurgiga.
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun