1
25 min
Lõunasöök
Kana-bataadisalat
Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee
Koostisosad
-
- 130 g jahutatud broileri kintsuliha
- 65 g hapukoort (20%)
- 105 g kurki
- 130 g maguskartulit ehk bataati
- 2 tl oliiviõli extra virgin
-
Maitsestamiseks
- Küüslaugupulber
- Cayenne pipar
- Must pipar
- Sool
Valmistamine
- Lõika kana ja bataat ampsu suurusteks tükkideks ja sega oliiviõliga, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta ahjus ahjuplaadil 200 kraadi juures 20-25 minutit või grilli tulel kuni mõlemad on valmis.
- Senikaua viiluta kurk, haki koriander.
- Kui kana ja bataat on valmis, siis lase neil jahtuda ja seejärel sega hapukoore, koriandri, küüslaugupulbri ja cayenne pipraga. Soovi korral lisa soola.
- Serveeri salat värske kurgiga.