10 tk
25 min
Pearoog
Gluteenivaba
Kana-juustukotletid
Kanalihast kotletid valmivad äärmiselt kiiresti. Sega vaid komponendid kokku, lase pisut maitsestuda ning seejärel on vaja valmis vormitud kotletid pannile küpsema pista. Kanalihast kotletid ei vaja valmistamiseks muna tänu hakkliha tekstuurile, samuti on kotletid gluteenivabad! Kui soovid, siis võid vabalt lisada kotletitainasse ka riivitud köögivilju. Antud retseptis võiks nende kogus olla u 100 g!
Koostisosad
-
- 450 g Rannamõisa broilerihakklihasegu rinnafileest
- 2 tl sibulahelbeid
- 2 sl toorjuustu
- 2 sl tilli, peeneks hakituna
- 50 g riivitud juustu
- soola, pipart
Valmistamine
Sega kõik komponendid omavahel kokku, maitsesta soola-pipraga. Lase kotletimassil maitsestuda u 10 minutit. Seejärel vormi käte vahel tainast soovitud suurusega kotletid ning küpseta pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Gluteenivaba! Ilma munata! Soovi korral lisa kotletitainasse riivitud kõrvitsat, kaalikat
või porgandit.
Foto: Ragne Värk