Kana-kapsasegadik
Lihtne panniroog, mida rikastab maitserohke apelsini-hoisinkaste. Hea retsept lõuna- või õhtusöögiks.
Koostisosad
-
- 500 g Rannamõisa broilerikintsuliha
- 3 muna
- 400 g kapsast
- 150 g munanuudleid
- soola, pipart
- 2 sl võid, õli
- 1-2 sl rohelist sibulat
-
Kaste
- 75 g Hoisin kastet
- 40 ml riisiäädikat
- poole apelsini mahl
- 2 sl heledat sojakastet
- 1 sl seesamiõli
- 1 sl riivitud ingverijuurt
- 4 küüslauguküünt, hakituna
Valmistamine
Sega kastmeained omavahel kokku. Tükelda kana väiksemateks tükkideks ja tõsta lihatükid kastmesse maitsestuma ülejäänud ettevalmistuste ajaks.
Prae pannil õlis munad valmis, sega pannilabidaga munad segaminis. Tõsta pannilt. Ribasta kapsas peeneteks ribadeks. Kuumuta pannil 2 sl võid ja umbes samapalju õli ning küpseta kapsaribad pannil rasvaines klaasjaks. Tõsta pannilt. Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt ja jäta ootele.
Tõsta marinaadis maitsestunud kanatükid pannile küpsema (ilma kastmeta), pruunista mõlemalt poolt. Kui kana on peaaegu küpsenud, siis vala pannile kaste. Küpseta keskmisel kuumusel kana valmimiseni. Seejärel lisa pannile küpsenud kapsaribad ja munanuudlid, sega korralikult ning lisa munasegu. Maitsesta vajadusel ja serveeri rohelise sibulaga.