postthumb
3-4
40 min
Lõunasöök
Lihtne

Kana-kapsasegadik

Lihtne panniroog, mida rikastab maitserohke apelsini-hoisinkaste. Hea retsept lõuna- või õhtusöögiks.

Koostisosad

  • Kaste
    • 75 g Hoisin kastet
    • 40 ml riisiäädikat
    • poole apelsini mahl
    • 2 sl heledat sojakastet
    • 1 sl seesamiõli
    • 1 sl riivitud ingverijuurt
    • 4 küüslauguküünt, hakituna

Valmistamine

Sega kastmeained omavahel kokku. Tükelda kana väiksemateks tükkideks ja tõsta lihatükid kastmesse maitsestuma ülejäänud ettevalmistuste ajaks.

Prae pannil õlis munad valmis, sega pannilabidaga munad segaminis. Tõsta pannilt. Ribasta kapsas peeneteks ribadeks. Kuumuta pannil 2 sl võid ja umbes samapalju õli ning küpseta kapsaribad pannil rasvaines klaasjaks. Tõsta pannilt. Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt ja jäta ootele.

Tõsta marinaadis maitsestunud kanatükid pannile küpsema (ilma kastmeta), pruunista mõlemalt poolt. Kui kana on peaaegu küpsenud, siis vala pannile kaste. Küpseta keskmisel kuumusel kana valmimiseni. Seejärel lisa pannile küpsenud kapsaribad ja munanuudlid, sega korralikult ning lisa munasegu. Maitsesta vajadusel ja serveeri rohelise sibulaga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun