postthumb
4
30 min
Lõunasöök

Kana-köögiviljatäidisega vrapp

Vrapp on kiirelt valmiv toit, mida saab valmistada mis tahes ajal ja endale meelepärase täidisega. Eriti hea vrapi saab, kui lisada sinna broilerikintsuliha ja köögiviljasegu.

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 400 g Härmavili köögiviljasegu „Porgand, lillkapsas, brokoli”
    • 3 muna
    • 4 tortiljat
    • 4 sl sulatatud juustu
    • jääsalatilehti
    • 4 sl kodujuustu
    • soola, pipart

Valmistamine

Lõika kanakintsuliha väiksemateks tükkideks ning prae pannil õlis küpseks. Poole pealt lisa kergelt sulanud köögiviljasegu ning maitsesta soola ja pipraga. Kui pannil olev segu on korralikult valmis küpsenud, lisa lahtiklopitud munad ning kuumuta kuni munade hüübimiseni.

Määri tortiljadele sulatatud juust, kata jääsalatilehtedega ning laota igale tortiljale 1 sl kodujuustu. Seejärel aseta peale kana-köögiviljasegu ning keera tortiljad rulli. Söö koheselt või säilita söömiseni jahedas!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun