postthumb
3
30 min
Supid
Gluteenivaba

Kana-kukeseenesupp

Seenehooajal sobib lõunamenüüsse kindlasti üks toitev seenesupp kanaga. Supis on kasutatud toorjuustu, mis lõpptulemuse meeldivalt mahedaks teeb. PS! Talvisel ajal, kui kukeseeni ei ole, siis asenda need šampinjonidega.

Koostisosad

Valmistamine

Lõika fileed neljaks ning prae need õliga piserdatud pannil valmis, vahepeal soolaga maitsestades. Tõsta fileed taldrikule. Kuumuta pannil veidi õli ning lisa sinna porruviilud. Kui porru on pehmenenud, lisa kukeseened ning prae paar minutit, kuni seened on valmis. Maitsesta soola ja pipraga.

Lõika küpsetatud broilerifilee väiksemaks ning pane pannile seente juurde. Vala peale keev vesi. Lisa seejärel toorjuust ning lase sel supis ära sulada. Maitsesta soola ja pipraga. Haki sisse murulauk ning serveeri.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun