Supid
Kana-spargli püreesupp suitsujuustuga
Lihtsalt ning kiirelt valmiv supp, kus maiteroll on suitsujuustul ning sparglil. Retsepti on valmistanud amps kohvikukettide peakokk Heiti Männiksaar.
Koostisosad
-
- 250 g sparglit
- 125 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 125 g suitsujuustu
- 600 ml vett või kanapuljongit
- 60 ml rõõska koort
- pipart, soola
Valmistamine
Pese sparglid ja koori vajadusel kartulikoorimisnoaga puine varreosa ära. Lõika sparglid juppideks. Suitsujuustul eemalda kile ja kartulikoorimisnoaga tume pealispind. Tükelda Rannamõisa jahutatud broilerifilee ja juust kuubikuteks. Kuumuta vesi või kanapuljong keemiseni lisa spargel, juust ja broilerifilee. Keeda 5-7minutit, kuni spargel ja kana on küpsed. Lisa rõõskkoor ja maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Püreesta ja serveeri kuumalt.