postthumb
4
25 min
Hakklihast toidud
Lihtne

Kana-tatrasegadik. Lihtne ja kiire!

Üks mõnusalt lihtne roog, mille valmistamisega saavad hakkama kõik. Valmistamiseks kasuta hakklihasegu või eelmisest toidukorrast järelejäänud linnuliha.

Koostisosad

Valmistamine

Keeda tatar soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Haki sibul ja tükelda küüslauguküüned peeneks. Riivi jämeda riivipoolega porgand ja suvikõrvits.

Prae sibulatükke õlis paar minutit, lisa küüsluguküüned ja hakkliha, maitsesta korralikult soola-pipraga. Kui hakkliha punane värvus kaob, lisa pannile porgand ja suvikõrvits.

Kuumuta segu mõned minutid ja lisa siis pastakaste ning tüümian. Tõsta pannile tatar ja riivjuust. Sega ning maitsesta soola ja pipraga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun