4
25 min
Hakklihast toidud
Lihtne
Kana-tatrasegadik. Lihtne ja kiire!
Üks mõnusalt lihtne roog, mille valmistamisega saavad hakkama kõik. Valmistamiseks kasuta hakklihasegu või eelmisest toidukorrast järelejäänud linnuliha.
Koostisosad
-
- 150 g tatart
- 0,5 sibulat
- 2 küüslauguküünt
- 200 g porgandit
- 200 g suvikõrvitsat
- 350 g Rannamõisa broileririnafilee hakklihasegu
- 250 g pastakastet
- 1 sl tüümiani, hakituna
- peotäis riivitud juustu
- soola, pipart
Valmistamine
Keeda tatar soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Haki sibul ja tükelda küüslauguküüned peeneks. Riivi jämeda riivipoolega porgand ja suvikõrvits.
Prae sibulatükke õlis paar minutit, lisa küüsluguküüned ja hakkliha, maitsesta korralikult soola-pipraga. Kui hakkliha punane värvus kaob, lisa pannile porgand ja suvikõrvits.
Kuumuta segu mõned minutid ja lisa siis pastakaste ning tüümian. Tõsta pannile tatar ja riivjuust. Sega ning maitsesta soola ja pipraga.