2-3
40 min
Pearoog
Lihtne
Küpsetatud kanafilee mee-austrikastmega
Üks lihtne lõunasöögiretsept, mille järgi valmib ääretult lihtsasti maitsev lõunasöök. Serveeri seda rooga värske salati, nuudlite või juurviljapüreega.
Koostisosad
-
- 550 g Rannamõisa jahutatud kanafileed
- soola, pipart
- mõned tüümianioksad
-
Kaste
- 1 tl pehmet mett
- 1 sl austrikastet
- 1 sl sojakastet
- 1 sl ketšupit
Valmistamine
Lõika kanafileed kaheks või kolmeks tükiks. Maitsesta soola-pipraga ning tõsta ahjuvormi. Sega kastmeained omavahel ning määri see vormis olevatele fileedele. Tõsta vormi tüümianioksad ning küpseta fileesid 165 kraadi juures (pöörõhurežiimil) 25- 30 minutit. Serveeri!