postthumb
4
40 min
Eelroad
Maitsev

Kanafilee-salaamirull

Serveeri suupistena, võileiva peal või pisut toekamaks kehakinnituseks! Retsept ja foto: Andra Kalda

Koostisosad

Valmistamine

Tambi fileetükid kile vahel õhukeseks. Hõõru peale sool ja värskelt jahvatatud pipar. Aseta fileele õhukesed salaamiviilud ja maitseroheline ning keera tihedalt rulli. Seo rullid kinni lihanööriga ning küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun