postthumb
4-6
1 h
Pearoog
Põnev!

Maitserohke kanahautis tomatikastmes

Maitsev ja maitserohke kanaroog lõunasöögiks.

Koostisosad

  • Kaste
    • 2 sibulat
    • 4 küüslauku
    • 10 cm jupp ingverijuurt
    • 1 (kuhjaga) sl karripulbrit
    • 1 sl paprikapulbrit
    • 1 sl jahvatatud koriandrit
    • 1 tl kurkumit
    • 1 tl tšillipulbrit
    • 1 sl vürtsköömneid
    • 1 purk purustatud tomateid
    • 2,5 dl (kana)puljongit
    • 0,5 sidruni pressitud mahl
    • ca 1 -2 tl suhkrut
    • soola, pipart
  • Kana
    • 650 g broilerikintsuliha
    • 1 sl tšillit. tükeldatuna
    • 1 küüslauguküüs
    • 1 (kuhjaga) sl karripulbrit
    • soola, pipart

Valmistamine

Tükelda sibul ja prae pannil õlis läbi. Tükelda küüslauguküüned ja ingverijuur ning tõsta samuti pannile küpsema. Minuti pärast lisa retsepti 6 järgmist komponenti. Sega vürtsid sibulasegusse ning kuumuta keskmisel kuumusel läbi. Lisa pannile purustatud tomatid, puljong ja sidrunimahl. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Lase haududa keskmisel kuumusel seni, kuni valmistad kana.

Tükelda kanaliha väiksemateks tükkideks ja prae teisel pannil õlis läbi. Seejärel lisa hakitud küüslauk, karripulber ja maitsesta soola-pipraga. Kuumuta keskmisel kuumusel mõned minutid. Püreesta tomatikaste kannmikseris püreeks ja vala see kanalihale. Sega läbi ning hauta kana valmimiseni (umbes 7-10 minutit). Maitsesta lõplikult, lisades vajadusel suhkrut või erinevaid vürtse.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun