4
30 min
Pastaroad
Gluteenivaba
Maitsev kanakarri tomatitega
Lihtne karriroog lõuna- või õhtusöögiks. Serveeri seda toitu munanuudlite või riisiga!
Koostisosad
-
- 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- 1 sibul
- 0,5 tšillit
- 2 sl hakitud ingverit
- 1 kaneelipulk
- 1 sl karripulbrit
- 350 g tomateid
- 2 dl rõõska koort (35%)
- soola, pipart
Valmistamine
Tükelda kanakintsulihad kolmeks ning pruunista need pannil õlis. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale.
Tükelda sibul ning prae samal pannil klaasjaks. Lisa hakitud tšilli, ingver, kaneelipulk ja karripulber. Kuumuta läbi. Tükelda tomatid ja tõsta pannile. Vala juurde vahukoor. Lisa kanaliha ning hauta madalal kuumusel 15-20 minutit. Maitsesta lõplikult.