4
35 min
Lõunasöök
Kosutav!
Kanakarri brokoliga
Toitev ja tervislik kanaroog, mis sobib valmistamiseks igal hooajal.
Koostisosad
-
- 1 sibul
- 3 küüslauguküünt
- 2 sl ingverijuurt, hakituna
- väike jupp tšillit (soovi korral)
- 1 paprika
- 550 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- 250 g brokolit
- 1 tl karripastat
- 2 tl karripulbrit
- 1 tl pruuni suhkrut
- 3 sl sojakastet
- 3 dl puljongit
- 1 purk (400 ml) kreemjat kookospiima
- peotäis spinatilehti
- soola, pipart
- ramen-nuudleid (serveerimiseks)
Valmistamine
Haki sibul, küüslauk, kooritud ingverijuur, tšilli ja paprika. Prae pannil õlis esmalt sibulatükke minutijagu ja lisa siis ülejäänud tükeldatud komponendid. Küpseta pehmeks ja tõsta taldrikule.
Samal pannil prae väiksemateks tükkideks lõigatud broilerikintsuliha mõlemalt poolt läbi, lisa väikesteks tükkideks lõigatud brokoli, maitsesta soola ja pipraga. Lisa eelnevalt küpsetatud köögiviljad.
Sega juurde karripasta, -pulber, suhkur, sojakaste. Vala juurde puljong. Kuumuta mõned minutid ja lisa siis kookospiim. Maitsesta ja hauta madalal kuumusel u 10-12 minutit. Paar minutit enne hautamise lõppu lisa spinatilehed. Maitsesta lõplikult ja serveeri ramen-nuudlitega.