postthumb
4
1 h
Lõunasöök
Gluteenivaba!

Kanakoivad paprikamäärdega

Üks retsept kanakoibade valmistamiseks ahjus. Maitseks on broilerikoibadele määritud paprikavõie, mis aitab hoida kanaliha mahlakust ning samas küpsedes moodustab vormi imeline maitserohke võikaste. Seda kastet saad hiljem edukalt kasutada serveerimisel koos kanakoiva ja meelepärase lisandiga – olgu selleks siis tatar, riis, pasta või miskit muud!

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
    • soola
    • 5-6 tillivart
  • Paprikamääre:
    • 50 g toasooja võid
    • 2 tl paprikapulbrit
    • 1 tl vedelat mett

Valmistamine

Sega kokku paprikamäärde komponendid. Maitsesta broilerikoivad soolaga ning aseta ahjuvormi. Määri koibadele paprikamääre ning pista kanakoibade vahele tillivarred. Küpseta 180 kraadi juures ca 50 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun