2
1 h
Pearoog
Gluteenivaba!
Lihtne lõunasöök! Kanakoivad pesto ja teriyakiga
Lihtsasti valmiv lõunasöök. Serveeri kanakoibade kõrvale köögivilju, bulgurit, riisi või mõnda muud meelepärast lisandit.
Koostisosad
-
- 1 pk Rannamõisa jahutatud kanakoibasid
- soola, pipart
- 2 tl (kuhjaga) pestot)
- 2 sl teriyaki kastet
- 0,5 punast sibulat
- 2 küüslauguküünt
- 2 tl võid
- 1 dl kohvikoort
Valmistamine
Maitsesta kanakoivad soola ja pipraga ning hõõru seejärel kokku pestoga. Tõsta kanakoivad väiksemasse vormi. Nirista peale teriyaki kaste ning lisa vormi sibula- ja küüslauguviilud. Tõsta kanakoibadele või-tükid ning vala vormi koor. Küpseta rooga 180 kraadi juures 30 minutit. Seejärel kata vorm kaanega ning küpseta veel 10 minutit. Serveeri!
Soovi korral võid vormi tekkinud vedelikust valmistada kastme. Kurna kaste läbi sõela potti, lisa 1 sl sulatatud juustu ning kuumuta kastet juustu sulamiseni. Maitsesta vajadusel.