postthumb
10 tk
25 min
Hakklihast toidud
Lihtne!

Kanakotletid parmesaniga

Kodused kotletid linnulihast. Serveeri neid värske salati ja Kreeka jogurti, kartulipüree või hoopis riisiga.

Koostisosad

Valmistamine

Pane kõik komponendid kaussi ja sega kätega ühtlaseks massiks. Maitsesta segu soola ja pipraga. Vormi tainast pisikesed kotletid, mis suru enne pannile küpsema panemist pisut lamedamaks. Seejärel küpseta kotletid pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun