2
20 min
Lõunasöök
Gluteenivaba!
Kanalihapallid vürtsköömnete ja mündiga
Maitserohked kanalihapallid, mis valmivad väga kiiresti. Paku suupistena kiireks ampsuks või siis serveeri koos riisiga lõunasöögiks.
Koostisosad
-
- 300 g Rannamõisa broilerifilee hakklihasegu
- 1 tl vürtsköömneid
- 1 tl pitsamaitseainet
- 0,25 tl cayenne´i pipart
- 0,5 laimi riivitud koor
- 1 sl värsket tilli, hakituna
- 1 sl värsket münti, hakituna
- soola, pipart
Valmistamine
Sega kõik komponendid kausis omavahel kokku, maitsesta soola ja pipraga. Vormi segust käte vahel pisikesed pallikesed. Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista hakklihapallid pannil kuldseks. Seejärel küpseta pannil kaane all keskmisel kuumusel lihapallid valmis.