postthumb
2
20 min
Lõunasöök
Gluteenivaba!

Kanalihapallid vürtsköömnete ja mündiga

Maitserohked kanalihapallid, mis valmivad väga kiiresti. Paku suupistena kiireks ampsuks või siis serveeri koos riisiga lõunasöögiks.

Koostisosad

Valmistamine

Sega kõik komponendid kausis omavahel kokku, maitsesta soola ja pipraga. Vormi segust käte vahel pisikesed pallikesed. Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista hakklihapallid pannil kuldseks. Seejärel küpseta pannil kaane all keskmisel kuumusel lihapallid valmis.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun