postthumb
4-6
30 min
Pearoog

Kanamaksa-õunakotletid

Kanamaksa-õunakotletid on hea mugavustoit puhuks, kui aega kipub nappima. Eriti lihtne juhul, kui keedetud kartulid juba eelmisest päevast külmas ootamas, nii et siis ei jää üle muud kui kõik kokku segada ning kogu kupatus pannile panna.

Koostisosad

Valmistamine

Kuivata maks majapidamispaberiga ning püreesta mikseri või köögikombainiga püreeks. Lisa maksapüreele keedetud kartul ning õun. Sega sisse muna ja kohupiim. Kõige viimasena lisa jahu ja sool. Sega ühtlaseks massiks ning prae kuuma õliga piserdatud pannil väikesed kotletid mõlemalt pool kuldseks.

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun